Over ons

Rens van HeesenMijn naam is Rens van Heesen, een marketeer in hard en nieren. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest voor verschillende bedrijven heb ik, vanuit de overtuiging dat marketing beter kan en moet, RVH Marketing opgericht.

Grotere ondernemingen stoppen vaak ontzettend veel geld in allerlei marketing- en communicatie-uitingen zonder echt te weten wat het rendement van deze activiteiten zijn. Kleinere ondernemingen doen weinig of niets omdat men denkt dat het te duur is. Dat moet anders!

Denk aan ons als uw eigen on-demand marketing- en communicatieteam van specialisten die u terzijde staan bij alles wat u op commercieel vlak wilt doen. Van een simpele huisstijl en logo voor de plaatselijke kapper tot aan uitgebreide marketingcampagnes voor een multinational, wij zijn er voor u.

Ook als u al een marketing- en/of communicatieafdeling heeft, u kunt ons altijd inschakelen wanneer er een specialist op een bepaald gebied nodig is of als uw huidige team wel wat extra training kan gebruiken.

Wij stoppen niet bij het bedenken van een campagne, inrichten van online advertenties of het maken van een brochure. Wij stellen ons tot doel om bij alles wat we doen te meten wat het rendement is. Op die manier maken wij al uw commerciële acties inzichtelijk en weet u dus precies hoe uw marketinginvestering rendeert.

U moet doen waar u goed in bent, het verkopen van uw product of dienst. Wij zorgen voor een omgeving waarin dat een stuk makkelijker gaat…daar zijn wij goed in.